Rekkehus ved Storavatnet på Vestkanten

En av de store kjøkkentrendende de siste årene har vært å åpne opp mellom stue og kjøkken for å samle de i ett rom. Dette gir økt romfølelse og kan i veldig mange tilfeller øke boligverdien, og ikke minst trivsel.

Les videre for å se hvordan vi løste dette for en av våre kunder.

 

Planleggingsfasen

“God kommunikasjon og nøye planlegging er avgjørende for et godt resultat”

 

Vi ble kontaktet av kunde som ønsket oppgradering av stue og kjøkken. På den tid var kjøkkenet et eget rom ved siden av stuen, bestående av mørke furuskap, nedslitte benkeplater av laminat og mørke parkettgulv. Stuen framstod liten og mørk, selv med store vindusflater. Kort fortalt – her var det stort potensiale for forbedring.

Første steg i prosessen er befaring av prosjektet, hvor vi steg for steg går gjennom kundes renoveringsplaner. Her kommer vi også med innspill og svarer på spørsmål. For ethvert renoveringsoppdrag er det nødvendig med en nøye gjennomgang av kundenes planer og forventninger for prosjektet.

Videre til planen – Vegg mellom stue og kjøkken skal rives, gulv skal byttes og det skal monteres nytt og moderne kjøkken. Vegger og tak bestående av en blanding av tapet, brystningspanel og uinspirerende farger skal få seg en et skikkelig løft. Brystningspanelet må også vekk – det passet rett og slett ikke inn med den nye og mer moderne stilen. Vegger skal sparkles til de er jevne og glatte – tapet med struktur er blitt historie. Kunden presenterte fargene de hadde valgt ut – lyse og beige farger i kombinasjon med to kontrastvegger i den elegante fargen “Warm Blush”. Peisområdet skal også oppgraderes, her skal det monteres natursteinfliser i en vakker sandfarge. For å sikre riktig belysning over kjøkken skal det bygges spottkasse. Vi gleder oss allerede til resultatet.

Dersom du trenger hjelp til å planlegge ditt prosjekt så hjelper vi deg gjerne – Ta kontakt for en uforpliktende prat.

En framdriftsplan er viktig for å sørge for forutsigbarhet og framdrift i prosjektet – 4 uker ble satt av til gjennomføring.

Uke 1:

– Riving av vegger, kjøkken og gulv

– Oppbygging av ny vegg ved trapp

– Lekting og gipsing av vegg bak kjøkken for å legge inn elektrisk og rør.

– Opprydding, støvsuging og levering av avfall til gjennvinning

– Klargjøring av nytt elektrisk anlegg til kjøkken og belysning.

– Klargjøring for sparkling og maling Vi er veldig opptatt av opprydding, slik at det er ryddig når vi drar fra prosjektet hver dag.

Det er alltid en belastning å bo i et hus under renovering, det er derfor viktig for oss å gjøre det vi kan for at prosessen blir så levelig som mulig. Orden og ryddighet er en av faktorene. En annen faktor i ethvert byggeprosjekt er avfallshåndtering. Her har vi satt hos strenge krav til resirkulering, for å sørge for at avfallet kommer til riktig sted. Vi har også fokus på gjenbruk der det lar seg gjøre, noe som også kan redusere kostnadene til prosjektet. Vi gjør alltid det vi kan for å redusere klimaavtrykket og tenke bærekraftig i alle våre prosjekt.

Uke 2 og 3:

-Spakling og maling av alle overflater.

Sparkling og maling er en tidkrevende prosess, dette fordi alle lagene skal tørke skikkelig mellom hvert strøk. For det beste resultatet setter vi derfor av god tid. Resultatet er alltid det viktigste for oss. Våre samarbeidspartnere innefor maling og sparkling utfører arbeid av høy kvalitet. Kontakt oss gjerne dersom dere har et prosjekt vi skal se på. Befaring er alltid gratis og uforpliktende.

Uke 4

– Montering av gulv

– Montering av kjøkken

– Flislegging bak vedovn

– Montering av elektrisk og belysning

– Kobling av vannrør rør til kjøkken

Dette er en uke hvor det skjer mye. Elektriker, rørlegger, flisleggere, tømrere – alle er nå inne for å ferdigstille prosjektet. Nye lyse gulv ble lagt med enkle og moderne gulvlister. Fliser rundt peisen, nytt kjøkken, alt koblet til vann og elektrisk av våre dyktige samarbeidspartnere. På slutten av fredagen når alt er ferdig kan man se resultatet.

– Stort bilde

Vi takker så mye til våre kunder for prosjektet, dette var vært et veldig hyggelig samarbeid

Les kundes tilbakemelding her:

A title

Image Box text

A title

Image Box text

Etter